Koolhydraat-arm afvallen onder begeleiding. - klaarmetkoolhydraten.nl
Klaar met koolhydraten.nl- Gezonder en bewuster afvallen zónder koolhydraten!
Afvallen 5 augustus 2019
mm
Dianne Geen reacties

Wil jij ook elke dag lekker en gevarieerd eten, zonder je druk te hoeven maken over je dagelijkse hoeveelheid voedingsstoffen?

Klik dan hier!

Heb jij ook al van alles geprobeerd om af te vallen, maar lukt het je steeds niet? Misschien is koolhydraat-arm afvallen onder begeleiding dan precies iets voor jou! Lees in onderstaand artikel hoe je succesvol kunt afvallen door je te laten begeleiden met koolhydraat-arm afvallen.

Wanneer je graag wilt afvallen en het in je eentje niet lukt, is koolhydraat-arm afvallen onder begeleiding misschien wel de juiste oplossing voor jou! Voor veel mensen waarbij het afvallen niet wil lukken is een afspraak maken bij een diëtist(e) vaak net een brug te ver. Dat heeft meestal te maken met een stukje schaamte, maar zeker ook met de enorm hoge kosten. Er zijn maar een paar verzekeraars in Nederland die vanuit het standaardpakket een voedingsadvies voor mensen met obesitas vergoeden, en dan heb je dus alleen een advies en daar moet je het mee doen. Indien je via je verzekering onder begeleiding (koolhydraat-arm) wilt gaan afvallen zul je eerst toch een zeer uitgebreid pakket bij je verzekeraar moeten gaan afsluiten.

Stok achter de deur.

Hoe leuk is het om in gezins-of groepsverband samen je doel na te streven? Je kunt elkaar motiveren, en je creëert onbewust misschien ook wel een stukje competitie. Door elkaar bij de moeilijke momenten te helpen heb je meteen ook een mooie stok achter de deur. Je wilt uiteindelijk niet voor elkaar onder doen. Helaas hebben we niet allemaal mensen om ons heen die samen een gezond gewicht willen behalen.

Er zijn natuurlijk genoeg voorbeelden en situaties te bedenken van mensen die er alleen voor staan in hun strijd tegen de kilo’s. Juist voor deze mensen is het extra moeilijk om hun rug recht te houden, en het doel wat zij voor ogen hebben te behalen.

Vertrouwde omgeving.

Of je nu 5 kilo of 35 kilo wilt of moet afvallen, de eerste stap nemen blijft altijd lastig. De drempels van je plaatselijke sportschool of weight watchers club lijken ook met de dag hoger te worden, dus er van afzien lijkt dan de makkelijkste optie. Van uitstel komt afstel, dus er zal toch iets moeten gebeuren.

Koolhydraat-arm afvallen onder begeleiding kun je gewoon thuis doen zonder er de deur ook maar voor uit te hoeven. Wat is er nu fijner dan in je eigen vertrouwde omgeving succesvol de strijd met je overgewicht aan te gaan? Maar hoe pak je zoiets nu aan dan?

Afvallen met Nederland.

Afvallen met Nederland (AMN) maakt zich sterk voor mensen die onder begeleiding koolhydraat-arm willen afvallen. Dit doen ze overigens op een zeer succesvolle manier, jaarlijks hebben zij zo’n 170.000 bezoekers en hebben ze rond de 150.000 actieve leden in hun bestand. Denk nu niet dat dit allemaal mensen zijn met heel veel overgewicht, bij AMN kan iedereen terecht om zichzelf Koolhydraat-arm afvallen onder begeleiding. klaarmetkoolhydraten.nleen gezonde leefstijl aan te leren.

Onlangs is het online programma wat zij bieden volledig vernieuwd. Zo kun je online begeleiding krijgen van 1 van hun diëtistes, of helpt een gedragscoach je met het vernieuwde motivatieprogramma. Dit klinkt misschien allemaal een beetje zwaar, maar dat valt allemaal reuze mee. Zij kunnen jou net even andere inzichten geven in bepaalde zaken omtrent jouw gewichtsverlies, en indien nodig kunnen zij ook fungeren als jouw stok achter de deur.

Door lid te worden van AMN krijg je volledige toegang tot het online forum en de besloten Facebook-groep, waar je vragen kunt stellen aan mede afvallers en samen successen kunt vieren.

Koolhydraat-arm afvallen.

Wordt jij er ook zo moedeloos van als je allemaal mensen om je heen ziet die zo lekker in hun vel zitten op feestjes, op het strand, of bijvoorbeeld gewoon in de supermarkt? Dit kun jij ook vrij eenvoudig bereiken door te beginnen met koolhydraat-arm af te gaan vallen!

Dat je met koolhydraat-arm eten vrij eenvoudig een snelle vetverbranding kunt ontketenen is inmiddels geen groot geheim meer. Juist op de plaatsen waar vet zich altijd hardnekkig schijnt te nestelen zoals je buik, billen, en benen verbrand je sneller vetten door koolhydraat-arm te gaan eten. Dit is waarschijnlijk ook de belangrijkste reden waarom deze manier van afvallen zo snel in populariteit toeneemt.

Hoe geweldig zou het zijn als jij je doelen gewoon kunt behalen door alleen je manier van eten te veranderen? Jij kunt gewoon diegene worden op feestjes, op het strand, of in de supermarkt waar anderen misschien met een beetje jaloezie naar kijken! Zonder een hongergevoel of jojo-effect je streefgewicht behalen en behouden. We noemen dit ook niet voor niets afvallen zonder dieet.

Hoe pas je dit succesvol toe?

Het is goed voor te stellen dat je al van alles hebt geprobeerd om af te vallen en dat het voor je gevoel nooit gaat lukken. Misschien heb je zelfs al geprobeerd om op eigen houtje koolhydraat-arm te gaan afvallen, en is dit niet gelukt omdat je eigenlijk niet goed weet waar te beginnen.

Doordat je volledig anders moet gaan eten, denken, en leven bij een koolhydraat-arm dieet valt het nog niet mee om dit allemaal zelf te moeten gaan ontdekken. Voorheen was je altijd druk in de weer met calorieën tellen, en dat hoeft nu ineens niet meer. Sterker nog: Je calorie-inname bij een koolhydraat-arm dieet maakt je waarschijnlijk alleen maar nog onzekerder. Tijdens een koolhydraat-arm dieet krijg je namelijk wel voldoende calorieën binnen, en dit druist volledig in tegen hetgeen je altijd geleerd hebt.

Indien bovenstaande op jou van toepassing is zou ik niet langer gaan aanklooien, maar is het nu tijd om gericht actie te ondernemen. Stel het behalen en behouden van jouw streefgewicht niet langer uit, en begin vandaag nog met koolhydraat-arm afvallen onder begeleiding.

Kosten.

Natuurlijk zijn er kosten verbonden aan het grootste en meest succesvolle dieet-programma van Nederland. Deze kosten zullen je overigens enorm meevallen, zeker als je ziet wat je hiervoor allemaal terug krijgt. Een premium lidmaatschap kost je € 45,- voor een half jaar. Voor deze € 45,- ontvang je toegang tot het volledige programma van Afvallen met Nederland waarin je leert hoe je op een eenvoudige manier sneller slank kunt worden en blijven.

Met het Premium pakket krijg je volledige toegang tot de Premium omgeving en community van de website. Je krijgt menu’s voor elke dag, beweegoefeningen, motivatieopdrachten, tips, artikelen en  toegang tot de community van Afvallen met Nederland. Op het forum kun je ook al je vragen stellen aan de diëtiste of gezellig kletsen met andere Premium leden van Afvallen met Nederland.

Gratis uitproberen.

Gelukkig begrijpt men bij AMN maar al te goed dat niet iedereen zich zomaar gaat inschrijven voor het koolhydraat-arm afvallen onder begeleiding. Daarom bieden zij jou de mogelijkheid om dit 2 weken gratis uit te proberen. In deze 2 weken kun je voor jezelf gaan bekijken of dit precies is wat je ervan verwacht had, en of deze manier van afvallen je goed bevalt.

Gebruik hiervoor de speciale klaarmetkoolhydraten.nl -kortingscode AMNGRATISmet deze kortingscode krijg je direct toegang tot het premium ledengedeelte van Afvallen met Nederland en kun jij beginnen aan het meest succesvolle dieet-programma van Nederland!

 

                                                                                                                         AfvallenmetNederland

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *