Ervaring Koolhydraat-arm 30 dagen menu. - klaarmetkoolhydraten.nl
Klaar met koolhydraten.nl- Gezonder en bewuster afvallen zónder koolhydraten!
Afvallen 1 juli 2019
mm
Dianne Geen reacties

Wil jij ook elke dag lekker en gevarieerd eten, zonder je druk te hoeven maken over je dagelijkse hoeveelheid voedingsstoffen?

Klik dan hier!

Laura kocht het Koolhydraat-arm 30 dagen menu, in dit artikel lees je alles over haar ervaring en bevindingen met het Koolhydraat-arm 30 dagen menu

Een aantal maanden geleden kocht Laura het Koolhydraat-arm 30 dagen menu via klaarmetkoolhydraten.nl, wij hebben haar gevraagd of ze haar ervaring met het Koolhydraat-arm 30 dagen menu met ons wil delen. Na enige twijfel ging ze overstag, en hieronder lees je haar ervaring met het Koolhydraat-arm 30 dagen menu.

Laura deelt haar ervaring over het Koolhydraat-arm 30 dagen menu
Even voorstellen: Mijn naam is Laura, en ik ben 33 jaar. Na mijn 2de zwangerschap lukte het maar niet meer om weer terug te komen in mijn oude vorm. Dit frustreerde mij enorm, zeker doordat ik al van alles had geprobeerd. Ik was niet overdreven dik, maar over mijn buik, billen  en bovenbenen was ik zeker niet te spreken. Momenteel ben ik nog niet helemaal op mijn streefgewicht, maar dat duurt niet heel lang meer.

Ik had al een aantal keren contact gehad met Dianne van klaarmetkoolhydraten.nl omdat ik in het begin nogal wat vragen had. Het idee van een koolhydraat-arme leefstijl sprak me erg aan, maar ik had eigenlijk geen idee waar ik moest beginnen. Op aanraden van Dianne kocht ik het Koolhydraat-arm 30 dagen menu. Gewoon, om te kijken of het mij beviel en om te zorgen dat ik geen grote beginnersfouten zou maken.

Het Koolhydraat-arm 30 Dagen Menu.

Ik moet toegeven dat Het Koolhydraat-arm 30 Dagen Menu al snel mijn aandacht trok. Ik ben namelijk dol op complete dagmenu’s. Het scheelt een hele hoop tijd en je hoeft het niet zelf uit te gaan zoeken.

Daarnaast bevat  Het Koolhydraat-arm 30 Dagen Menu een aantal bonussen waar ik nieuwsgierig van werd. De enige manier om erachter te komen of dit boek daadwerkelijk het geld en de resultaten waard zijn. heb ik besloten om er gebruik van te maken.

Voordat ik je meer vertel over het dieet, gaan we het eerst hebben over de auteur.

Wie is de auteur?

Timo en Heiko, de Auteurs van het Koolhydraat-arm 30 dagen menu.
Timo en Heiko, de Auteurs van het Koolhydraat-arm 30 dagen menu.

De auteurs van Het Koolhydraat-arm 30 Dagen Menu zijn Timo Breemen en Heiko Hartsuijker. Timo is de oprichter van BGreat.nl waar hij dagelijks gezonde recepten deelt. Ook lees je interessante informatie over supplementen, sport, het menselijke lichaam en mindset controle.

Hij heeft dan ook enorm veel kennis en ervaring als het gaat om afvallen. Als zijn kennis deelt hij graag met zijn website bezoekers met als missie, een betere versie van jezelf te ontwikkelen.

Wat is Het Koolhydraat-arm 30 dagen menu?

Het Koolhydraat-arm 30 dagen menu is een programma dat gebaseerd is op Koolhydraat-arme recepten. Het boek bestaat uit 30 dagmenu’s met 6 eetmomenten per dag (ontbijt, ochtendsnack, lunch, middagsnack, avondeten, avondsnack).

De dagmenu’s zijn voorzien van voedingswaarden. Deze voedingswaarden zijn in de juiste verhouding samengesteld waardoor je lichaamsvet gaat verbranden.

Klinkt allemaal veel belovend alleen is het in de werkelijkheid vaak anders. Of Het Koolhydraat-arm 30 dagen menu  aan deze uitspraken kan voldoen lees je later in deze review.

Wat maakt Het Koolhydraat-arm 30 dagen menu uniek?

In de loop der jaren heb ik heel wat dieet boeken voorbij zien komen. Helaas zijn de meeste boeken niet eens de moeite waard om erin te kijken.

Daar gaan we het nu in ieder geval niet over hebben. Waar we het wel over gaan hebben is Het Koolhydraat-arm 30 Dagen Menu . Je kunt zien dat er veel tijd is besteed aan het samenstellen van de weekmenu’s.

Daarnaast is de opmaak en gebruiksvriendelijkheid van het boek hoog. Je word aan de hand meegenomen door de pagina’s waardoor alles duidelijk is.

Diverse gerechten van het Koolhydraat-arm 30 dagen menu. klaarmetkoolhydraten.nl

Waar ik het ook nog even over wil hebben zijn de gratis bonussen. Het is namelijk vrij uniek dat de bonussen van goede kwaliteit zijn. Ik vind het dan ook gek dat deze er gratis bij zitten aangezien de bonussen voorzien zijn van een hoop waardevolle informatie. Vooral de motivatie video’s kan ik je aanraden.

Welke inhoud ontvang je?

Allereerst ontvang je natuurlijk Het Koolhydraat-arm 30 dagen menu . Dit is een E-book dat je kunt bekijken vanaf elk apparaat (telefoon, tablet, laptop en computer).

Het Koolhydraat-arm 30 dagen menu bestaat uit 115 pagina’s, 30 complete dagmenu’s en meer dan 40 recepten. Je kunt zien dat er aan alles is gedacht en je niets meer zelf hoeft uit te zoeken.

Ook ontvang je de volgende gratis bonussen:

1. Boodschappen lijstjes voor 4 weken

De boodschappen lijstjes laten je precies zien wat je nodig hebt. Zo kun je per week de juiste voedingsmiddelen in huis halen. Dit bespaart je een hoop tijd maar ook geld.

De lijstjes zijn handig samengesteld waardoor je eenvoudig de juiste route door de supermarkt kunt bewandelen. Het gaat om makkelijk verkrijgbare en betaalbare producten.

2. Hoe werkt vetverlies?

Je ontvangt alleen de allerbelangrijkste informatie over vetverlies. Hierdoor blijft het begrijpelijk en kun je daadwerkelijk de tips toepassen. In slechts 7 stappen kun je jouw vetverbranding versnellen.

3. Mindset online video cursus

Mindset is alles! Zonder de juiste mindset is vrijwel onmogelijk om je streefgewicht te bereiken. De video’s helpen en motiveren je om deze keer WEL je doelen te bereiken.

Regelmatig kijk ik deze video’s terug omdat ik er veel aan heb gehad. Persoonlijk vind ik dit de beste bonus die erbij zit en raad je aan om deze zeker niet over te slaan!

Mijn eigen ervaringen met Het Koolhydraat-arm 30 dagen menu.

Dan is het nu tijd om mijn eigen ervaring met het Koolhydraat-arm 30 dagen menu met je te delen. Laten we beginnen bij het begin namelijk de betaling. Ik heb het e-boek online betaald via IDeal.

Zodra ik de betaling had voldaan ontving ik een e-mail van Timo. In de mail kreeg ik direct toegang tot Het Koolhydraat-arm 30 Dagen Menu en de vele gratis bonussen. Ook laat Timo duidelijk weten dat wanneer je vragen hebt, je deze altijd kunt stellen.

De opmaak van het boek

Het boek ziet er overzichtelijk uit. Je krijgt een duidelijke rondleiding en ziet exact waar je kunt beginnen met de dagmenu’s. Er is voor heldere kleuren gekozen en het lettertype leest makkelijk door.

Ervaring Koolhydraat-arm 30 dagen menu. klaarmetkoolhydraten.nl

Dagmenu’s en recepten

De dagmenu’s zijn verrassend maar simpel samengesteld. Je hoeft geen moeilijke recepten te maken en ziet in een oog opslag wat je nodig hebt. Tevens zijn alle recepten voorzien van bereidingswijze, voedingswaarden en afbeelding.

De smaak van de recepten

Ik moet toegeven dat de smaak van de recepten lekker is. Het zijn geen 4 sterren gerechten maar ook zeker niet saai. Je bent vrij in de kruiden en specerijen die je wilt toevoegen en dat maakt het uitdagend.

Wat zijn mijn resultaten met Het Koolhydraat-arm 30 dagen menu?

Wat mij vooral opviel is de energie die ik ervoor terug kreeg. Vaak had ik te maken met een dagelijkse dip en sinds ik Het Koolhydraat-arm 30 Dagen Menu gebruik heb ik hier geen last meer van.

Ik zit lekkerder in mijn vel en ik hoor van anderen dat ik dit dan ook uitstraal. Waar ik het meest trots op ben zijn de kilo’s die ik ben verloren.

De eerste week ben ik maar liefst 3 kilo afgevallen. Dit is niet alleen lichaamsvet maar ook vocht. Week 2, 3 en 4 hadden een gemiddelde van 1,5 kilo per week.

In 4 weken tijd ben ik 7,5 kilo afgevallen. Hier ben ik enorm trots op en ruim 3 weken verder heb ik mijn gewicht kunnen vasthouden. Ik maak dagelijks gebruik van de recepten uit het boek en weet nu precies hoe ik gezond moet eten.

Een leuk bijkomend voordeeltje: Ik pas weer in een paar broeken en jurkjes van voor mijn tweede zwangerschap. Daar word ik toch echt wel heel blij van!

Ook 30 dagen geld terug garantie.

het 4 weken dieet

Je hebt recht op 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Deze garantie voorwaarden staan duidelijk vermeld op de aankooppagina. Je kunt in principe het boek 30 dagen gratis uitproberen.

Ben je om wat voor een rede dan ook niet tevreden, krijg je het volledige aankoop bedrag terug gestort. Op deze manier loop je geen enkel risico en heb je dus niets te verliezen.. alleen maar te winnen.

Het Koolhydraat-arm 30 Dagen Menu kopen met kortingslink.

Het Koolhydraat-arm 30 dagen menu is alleen online verkrijgbaar en niet in een boekhandel. Via een beveiligde pagina kun je betalen met IDeal, Paypal, Afterpay en creditcard.

Zodra je jouw gegevens hebt ingevoerd en de betaling voldoet, krijg je direct toegang tot het programma. Het Koolhydraat-arm 30 Dagen Menu maakt gebruik van een kortingspagina.

Je ontvang hier een hogere korting dan op de officiële pagina. De link hieronder stuurt je direct naar de hogere kortingspagina zodat je goedkoper uit bent!

>> Kortingspagina Koolhydraatarm 30 Dagen Menu

Tot slot.

Door het lezen van deze review is het je waarschijnlijk al opgevallen dat ik erg tevreden ben over Het Koolhydraat-arm 30 Dagen menu.

Heb je in het verleden al geprobeerd om gewicht te verliezen, diëten geprobeerd die niet werkte? Of wil je gaan beginnen om gezonder te leven en weer zin te hebben om dingen te gaan ondernemen? Dan raad ik van harte Het Koolhydraat-arm 30 Dagen Menu aan!

Weet je nog niet goed waar te beginnen? Lees dan ook eens het artikel Beginnen met koolhydraat-arm afvallen.

Want ik durf zelf dan ook te beweren, dat als je alle informatie leest, maar ook gebruik maakt van de recepten die in het boek staan, dat je kilo’s gaat verliezen.

Ik vond het heel spannend en leuk om eenmalig iets te schrijven voor klaarmetkoolhydraten.nl, ik hoop dat mijn ervaring met het Koolhydraat-arm 30 dagen menu jou iets verder helpt.

Veel succes,

Laura.

Gezond hart/ klaar met koolhydraten.nl

 

Lekker eten én afvallen? Timo en Heiko weten precies hoe dat moet!

Ja! Dat wil ik ook!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *