BLOG - klaarmetkoolhydraten.nl
Klaar met koolhydraten.nl- Gezonder en bewuster afvallen z├│nder koolhydraten!

Een echt goede review. 50 dagen koolhydraat-arm.

Vaak zijn reviews over dieetprogramma's oppervlakkig en geeft men weinig informatie over het programma weg. Soms zelfs zo weinig dat je er aan begint te twijfelen of de schrijver het zelf ├╝berhaupt heeft gelezen. Dit is waarschijnlijk de beste review die je over het 50 dagen koolhydraat-arm programma van Niels Bosman op het Internet gaat vinden. Wij vroegen namelijk iemand die het programma doorlopen heeft om zijn ervaring van de eerste week op papier te zetten. Hij ging akkoord, en zijn bevindingen lees je hier.

Lees verder

Kokosolie of olijfolie?

Kokosolie wordt al jaren aangeprezen door de superfood-fanaten, maar is ook steeds moeilijker weg te denken uit allerlei koolhydraat-arme recepten en programma's. Waar kies jij voor, kokos-of olijfolie? Of combineer jij er ook lekker op los?

Lees verder

Doe mij maar kaas. Heerlijk, en koolhydraat-arm!

Kaas past gelukkig heel goed in een koolhydraat-arme leefstijl, en waarschijnlijk eten de meeste mensen die een koolhydraat-arme leefstijl volgen bovengemiddeld veel kaas. Als ik dit voor mezelf even naga, weet ik wel zeker dat ik die 20 kilo per jaar op mijn sloffen haal. Maar kan dit geen kwaad zoveel kaas eten? We duiken eens een beetje verder in dit geliefde onderwerp.

Lees verder

Koolhydraat-arm afvallen onder begeleiding.

Heb jij ook al van alles geprobeerd om af te vallen, maar lukt het je steeds niet? Misschien is koolhydraat-arm afvallen onder begeleiding dan precies iets voor jou! Lees in onderstaand artikel hoe je succesvol kunt afvallen door je te laten begeleiden met koolhydraat-arm afvallen.

Lees verder